Cea mai grasa femeie din Romania a fost inmormantata cu macaraua. Detaliile care au facut ca funeraliile sa fie exorbitante

Dată publicare: 08-10-2014 14:36
Dată actualizare: 11-10-2014 07:10


sicriu Cavnic

O femeie din Romania, care cantarea nu mai putin de 380 de kilograme, a fost inmormantata acum cateva zile cu... macaraua.

Ecaterina Moldovan, din Cavnic, judetul Maramures, care, potrivit Vocea Transilvaniei, era cea mai grasa femeie din Romania, a pierdut lupta cu kilogramele acum cateva zile si a murit la varsta de 46 de ani.

Organizarea ceremoniei de inhumare s-a dovedit a fi o misiune complicata pentru familie, cu cheltuieli exorbitante. Sicriul a fost realizat de o firma din Satu Mare, adica la aproape 100 de kilometri distanta de Cavnic. "Am cautat peste tot, dar numai o firma din Satu Mare a putut sa faca un sicriu atat de mare", a spus Claudiu, sotul Ecaterinei.

De asemenea, familia a platit pentru o masina mare ca sa sicriul de un metru si jumatate inaltime la cimitir, iar in mormant a fost coborat de o macara.

Sotul Ecaterinei spune ca aceasta s-a luptat sa slabeasca, insa toate eforturile au fost in zadar.

Ecaterina nu a fost mereu supraponderala. De fapt, pana acum 6 ani, cand a suferit o interventie chirurgicala banala, ea cantarea aproximativ 70 de kilograme. Insa aceasta operatie a dat-o complet peste cap, spune familia.

Cu putin timp inainte de a muri, Ecaterina a spus: "Abia pot sa respir si obosesc numai si daca imi misc mainile". Claudiu a adaugat: "A vrut sa slabeasca, dar a fost o batalie inutila. La un moment dat parea ca se ingrasa numai si daca se uita la mancare". 

Sursa foto: Vocea Transilvaniei

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO