Cea mai clara dovada a existentei lui Bigfoot. Monstrul gigant, filmat intr-o padure din SUA. VIDEO

Dată publicare: 01-06-2012 10:06
Dată actualizare: 25-10-2012 09:47


Bigfoot

Un grup de liceeni care lucrau la un proiect au dat nas in nas cu Bigfoot, intr-o padure din Idaho, Statele Unite. Creatura ii pandea de pe un deal.

Adolescentii se aflau langa Paraul Mink atunci cand, spun ei, au observant o creatura cu parul inchis la culoare, care ii privea de la distanta.

Unul dintre studenti a reusit sa il si filmeze, inainte ca acesta sa dispara in padure.

Tinerii au fugit mediat spre locul unde au vazut creatura si au gasit o urma de picior gigant, pe care au si fotografiat-o.

Misterul unei paduri din Polonia. Nici macar oamenii de stiinta NU reusesc sa-i descopere tainele

"Nu arata uman. Nu stiu ce e, dar nu e un urs, un elan sau ceva de genul acesta. Era mare si masiv si negru", a spus un student pentru o televiziune Americana.

Jurnalistii americani au dus imaginile unui expert in Bigfoot de la Universitatea de Stat din Idaho.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Chiar daca acesta nu a putut sa spuna cu siguranta din ce specie e creatura de pe imagini, "este fara doar si poate o vietate mare si cu par de culoare inchisa, care se potriveste cu descrierea lui Sasquatch (n.r. Bigfoot)", a spus acesta.

Bigfoot este o presupusa creatura care seamana cu o maimuta si care traieste in padurile din nord-vestul Statelor Unite, in special. Existenta lui nu a fost insa niciodata demonstrata stiintific.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO