Cea mai ciudata pedeapsa data de un judecator. Ce a patit un barbat care a uitat de ziua sotiei

Dată publicare: 10-02-2012 07:41
Dată actualizare: 13-05-2012 10:18


Pedepsiti sa ia o cina romantica... Doi tineri casatoriti, din Florida, au fost nevoiti sa iasa la masa in oras, dupa ce un judecator a hotarat ca doar asa isi pot rezolva problemele conjugale.

Barbatul s-a certat cu nevasta si a stat o noapte in arest, iar magistratului i s-a facut mila de femeie atunci cand a auzit motivul neintelegerii. Sotul uitase de ziua ei de nastere.

Femeia: "Ieri a fost ziua mea si am simtit ca ar fi trebuit sa-mi spuna ceva dimineata. In schimb, el nici macar nu mi-a zis 'Buna dimineata' sau 'La multi ani'. Asa ca i-am pus o intrebare simpla. L-am intrebat de ce nu vorbeste cu mine si a raspuns ca, de fapt, eu nu vorbeam cu el. Eu i-am zis atunci ca este vorba de lipsa de comunicare."

Jay Hurley, judecator: "Uitati ce facem. El iese din inchisoare la ora 15:00 si se va opri direct la o florarie. Va cumpara o felicitare, un buchet de flori, apoi va merge acasa sa-si ia sotia. Se va aranja, o va scoate in oras sa manance homar, dupa care amandoi vor merge la bowling."


VIDEO PROTVPLUS.RO