Ce vad parintii unei tinere ucise de fostul ei iubit cand intra pe pagina ei de Facebook: "Mi se face rau"

Dată publicare: 28-10-2015 11:41
Dată actualizare: 31-10-2015 00:03


Hollie Gazzard

Familia unei tinere de 20 de ani din Marea Britanie, care a fost omorata cu salbaticie de iubitul ei, este revoltata de refuzul celor de la Facebook de a nu sterge de pe contul fetei pozele in care apare alaturi de ucigas.

Hollie Gazzard a fost injunghiata de 14 ori de fostul ei iubit, Asher Maslin, in salonul de infrumusetare unde tanara era coafeza, scrie Daily Mirror.

La aproape un an de la moartea lui Hollie, pe pagina ei de Facebook inca mai exista noua fotografii in care aceasta apare alaturi de Maslin. Desi familia tinerei a cerut ca pozele respective sa fie sterse, reprezentantii Facebook au refuzat.

"Mi se face rau cand vad fotografiile alea. Incerc sa nu mai intru pe pagina ei de Facebook pentru ca ma afecteaza foarte mult. Ne aminteste mereu de chinul prin care am trecut", a declarat tatal fetei.

Hollie si Asher au fost impreuna timp de un an de zile, dar cand barbatul a devenit violent, tanara a pus capat relatiei. Furios, Maslin a urmarit-o saptamani intregi, inainte sa o injunghie in fata colegilor ei si a clientilor din salonul in care aceasta lucra.

El a fost condamnat la inchisoare pe viata, dar poate cere sa fie eliberat conditionat peste 24 de ani.

Sursa: Daily Mirror

Tags: crima, facebook, poze,


VIDEO PROTVPLUS.RO