Ce va contine "copia" Big Mac-ului, cel mai nou produs lansat in fast food-urile din SUA

Ultima actualizare: 16-11-2013 07:19
burger king

Suprematia celebrului "Big Mac" de la "Mc'Donald's" va fi greu incercata de catre rivalii de la "Burger King", mai exact de produsul acestora numit "Big King", anunta DailyMail, care citeaza un studiu american.

"Big King"-ul este foarte similar cu sandvisul concurentei, continand 510 calorii, doua straturi de carne, maioneza si muraturi, ceapa si salata verde, toate intr-o chifla mare cu susan. Un studiu efectuat a relevat faptul ca produsul celebru de la "Mc'Donald's" 

contine incrediente care il pun intr-un real dezavantaj. Carnea de vita uscata si maioneza folosita nu mai este pe placul consumatorilor, cu toate ca produsul se afla in meniu de mai bine de 40 de ani, sustine DailyMail.

De asemenea si pretul este in favoarea celor de la "Burger King". Sendvisul acestora costa 12 lei, iar "Big Mac"-ul ajunge la 16 lei.

Potrivit unui comunicat de presa, "Big King" continte incrediente mult mai cautate de catre consumatori. Michael Epstein, un simplu consumator, afirma faptul ca "Big King"-ul are un gust distinct care imita gustul adevarat al gratarului. De asemenea Kathrine Johnson spune:"E prea curajos si prea delicios!." Contrar afirmatiilor spuse anterios, o fana veritabila a "Big Mac"-ului contraargumenteaza si spune ca acesta contine un sos special care este mult mai gustos si da o savoare speciala fata de veriunea concurenta.


Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO