Ce si-a tatuat un barbat pe frunte. "Nimeni nu vrea sa ma angajeze cand il vede". FOTO

Ultima actualizare: 20-05-2013 00:00
Yusuf Hameed

Un barbat din Marea Britanie, care si-a facut mai multe tatuaje pe frunte si pe ceafa, printre care si unul cu un simbol budist, spune ca nimeni nu mai vrea sa il angajeze din cauza faptului ca si-a "pictat" corpul.

Yusef Hameed, in varsta de 40 de ani, a aplicat la peste 450 de slujbe in ultimul an.

De fiecare data, insa, acesta spune ca a fost refuzat din acelasi motiv: simbolul budist de pe frunte si celelalte tatuaje de pe ceafa.

Yusuf se considera nedreptatit si crede ca angajatorii ar trebui sa ii acorde mai intai o sansa inainte de a-l judeca.

"M-au demoralizat foarte mult aceste refuzuri. Imi este greu cand ma gandesc ca aceste tatuaje ma impiedica sa obtin o slujba. De fiecare data cand merg la interviuri, se uita doar la tatuajele mele si nu imi dau nicio sansa. Am suficiente studii pentru a fi capabil sa lucrez undeva, insa mi se spune ca tatuajele mele nu se "potrivesc" cu imaginea companiei", a declarat barbatul.

Yusuf si-a facut primul tatuaj cand avea 14 ani, iar acum regreta enorm aceasta decizie.

"Obisnuiam sa imi petrec timpul cu baieti mai mari si cand am vazut ca ei isi fac tatuaje, am inceput sa imi fac si eu. Acum regret", a marturisit barbatul.

Chiar si asa, Yusuf spera ca pe viitor isi va gasi un loc de munca.

"Vreau ca angajatorii sa ma judece pe baza competentelor mele. Vor realiza ca am foarte multe de oferit. Am nevoie doar de o sansa", a incheiat Yusuf.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAI MULTE POZE CU TATUAJELE LUI YUSUF HAMEED

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO