Ce se intampla daca faci sex in fiecare zi, timp de un an? Experienta traita de o scriitoare

Ultima actualizare: 27-08-2013 07:08
sex

O scriitoare a incercat provocarea de-a a face sex in fiecare zi, dupa care a povestit intreaga experienta. Brittany Gibbons a ales sa scrie povestea pe blogul personal si tot ce isi dosreste este ca oamenii sa aiba ceva de invatat de la ea.

Dupa ce ea si sotul sau aveau deja un copil impreuna, nu mai reuseau sa aiba momentele lor intime si fiecare dintre ei incepuse sa stie cat mai putine despre celalalt.

Brittany a inceput sa se ingrijoreze si a incercat sa gaseasca cat mai repede o solutie. Atunci cand l-a intrebat pe sotul care sunt cele 5 lucruri care ii plac la corpul ei, aceasta a dat un raspuns sec si a vorbit despre par, fata si buze, iar ea si-a dat seama ca daca lucrurile se indreapta in aceasta directie, relatia lor nu va mai dura mult, scrie www.perfecte.ro.

Ea a inceput sa-l evite si sa invoce tot felul de motive banale. Totul numai sa nu aiba momente de intimitate.

Cand lucrurile incepeau sa se indrepte din ce in ce mai repede catre directia gresita, cei doi au s-au gandit ca viata lor intima trebuie pusa pe primul plan si ca poate asa vor putea sa se descopere mai mult unul pe celalalt. S-au gandit sa petreaca cat mai mult timp impreuna si sa faca sex in fiecare zi timp de un an.

Brittany a mers la cumparaturi si a incercat sa renunte la lenjeria intima monotona si sa opteze pentru una sexy.

Pe langa schimbarile practice, Brittany a renuntat si la inhibitii.

Dupa un an de cand cei doi au facut acest experiment, cand Brittany si-a intrebat sotul care cele 5 lucruri care ii plac cel mai mult la corpul, raspunsul nu a mai fost la fel de sec.

Aflati intreaga poveste de pe www.perfecte.ro.

Citeste si: Cel mai mare producator auto la nivel mondial sfideaza Europa. Masinile Toyota ar putea fi interzise in UE

Cand banii aduc nefericirea. 10 milionari care au disparut misterios si povestile lor cutremuratoare

Cum te imbogatesti vanzand... apa. Ideea de afacere care i-a schimbat viata peste noapte

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO