Ce s-a intamplat cu una din cele doua surori condamnate la viol in grup in India. Parintii au cerut ajutorul Curtii Supreme

Ultima actualizare: 04-09-2015 07:00
India - Shutterstock

Un caz socant din India a revoltat o lume intreaga. Doua surori au fost condamnate de catre consiliul satului lor la viol in grup, dupa ce fratele lor a fugit cu o femeie maritata.

Cele doua tinere, in varsta de 23, respectiv 15 ani, au reusit sa fuga din satul aflat la cativa kilometri distanta de Delhi, dupa decizia revoltatoare a consiliului format in exclusivitate din barbati, relateaza The Independent.

Acestia au decis ca cele doua fete trebuie pedepsite pentru ca fratele lor a fugit impreuna cu o femeie casatorita, cu care avea o aventura de doi ani. Pedeapsa dicta ca cele doua surori sa fie dezbracate si plimbate pe strazile din sat, cu fetele vopsite cu negru, apoi violate in grup de locuitori.

Meenakshi Kumari, sora mai mare, in varsta de 23 ani, a acordat un interviu pentru Dailymail, in care a vorbit despre teroarea prin care trece. Ea spune ca nu a mai dormit si nici nu a mai iesit din casa de frica batranilor din satul ei.

“Nu pot sa dorm, mi-e foarte frica”, a spus ea dintr-o locatie secreta din Delhi.

Desi isi doreste foarte mult sa-si reia viata, Meenakshi este constienta ca acest lucru nu este posibil:

“Cum ma voi intoarce vreodata acasa sau in satul meu? Daca voi merge acolo, ne vor rani si ne vor viola. Daca nu acum, atunci in viitor. Ei nu uita niciodata, vor sa se razbune.”

Familia lor a depus o plangere la Curtea Suprema, pentru a primi protectie si sunt ferm convinse ca, daca se vor intoarce acasa, barbatii vor pune in aplicare pedeapsa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO