Ce s-a aflat despre un barbat dupa ce a ajuns la spital. Presa locala il numeste "Romeo" sau "Casanova" al Chinei

Ultima actualizare: 09-04-2015 07:02
casanova

Un accident de masina i-a stricat minciuna extrem de elaborata unui barbat din China, care a reusit sa-si faca 17 iubite in acelasi timp, fara ca vreuna dintre ele sa banuiasca ceva, scrie BBC News.

Insa cand Yuan a fost implicat in accident si a ajuns la spital, medicii au contactat mai multe persoane, iar in scurt timp, cele 17 femei s-au intalnit in unitatea medicala. Barbatul reusise sa-si tina aventurile secrete timp de ani buni, are un copil cu una dintre femei si planuia sa se insoare cu alta. Mai mult, pe unele le folosea drept sursa de venit.

"Am fost foarte ingrijorata cand am auzit ca este in spital. Dar cand am vazut ca incep sa apara tot mai multe fete frumoase, n-am mai putut sa plang", a povestiti Xiao Li, una dintre iubitele barbatului. Ea a mai dezvaluit ca unele femei il ajutau pe Yuan cu bani, iar una dintre ele incepuse chiar sa planuiasca nunta.

Povestea neobisnuita a devenit virala pe retelele sociale, in China, iar parerile au fost impartite: daca unii il condamna pe barbat pentru inselatoria sa, altii cred ca iubitele lui sunt de vina, intrucat ar fi trebuit sa-si dea seama ca ceva nu e in regula.

Mediatizarea cazului a atras insa si atentia politiei chineze, care va investiga acuzatiile de frauda pe care unele femei i le aduc lui Yuan.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO