Ce pateste aceasta tanara de la un sandvis banal. "Lesinam si de trei ori pe zi"

Dată publicare: 26-10-2015 18:35
Dată actualizare: 29-10-2015 06:59


sandvis Shutterstock

Tayla-Jaye Gregory, in varsta de 20 de ani, sufera de o boala rara, care se agraveaza. Daca trece peste un anumit nivel de carbohidrati consumati, tanara lesina.

O tanara care aspira sa devina model a povestit pentru tabloidul The Sun chinurile prin care trece din cauza bolii rare de care sufera. Daca mananca un sandvis cu prea multi carbohidrati, tanara poate lesina.

Tayla sufera de tahicardia posturala ortostatica, o boala rara care duce la lesin, fara nicio explicatie. In mod normal, medicii nu cunosc cauzele acestui sindrom, insa in cazul Taylei au ajuns la concluzia ca starea ei se inrautateste cand consuma si mai mult cand consuma si mai multi carbohidrati. Inainte sa descopere asta, tanara lesina si de trei ori pe zi.

Mai rau este ca femeia mai sufera si de Sindromul Ehlers-Danlos, care ii afecteaza membrele, articulatiile si vasele de sange. 

De cand a inceput sa consume cat mai putini carbohidrati, aceasta a spus ca a inceput sa se simta mai bine si a lesinat doar de patru ori in ultimele cinci saptamani. "Consumam des carbohidrati si cand mi-au spus ca nu mai am voie, a fost devastator. Nu mi-am dat seama ca asta imi provoca starile de rau si imi inrautatea conditia. Imi placea cel mai mult sa mananc sandivsuri, dar acum nu mai am voie." a spus aceasta.

Lesinurile au inceptu cand avea 18 ani, iar in ultimii doi ani, situatia s-a inrautatit dupa ce ajunsese sa lesine si de trei ori pe zi. "Nu multi stiu despre starea mea de sanatate. Cand am episoadele astea, bataile inimii sunt accelerate si brusc, cad din picioare".

Tanara a fost nevoita sa adopte un regim alimentar strict si foloseste un montiro special cu care verifica bataile inimii.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO