Ce facea in timpul liber aceasta frumoasa tanara caporal. A fost condamnata sa nasca in inchisoare

Dată publicare: 09-01-2013 14:16
Dată actualizare: 12-01-2013 07:05


Caporal

O femeie insarcinata, fost soldat, a fost arestata dupa ce a incercat sa intre in Marea Britanie cu 3,5 kilograme de heroina, in valoare de 172.000 de lire sterline, folosindu-si fetita ca acoperire.

Naomi Thriepland, in varsta de 25 de ani si caporal, a mers in Amsterdam impreuna cu fiica ei de sapte ani, Aiesha.

Cand a fost luata la intrebari de vamesi, la plecarea din Franta spre Marea Britanie, aceasta a declarat ca a fost la Disneyland Paris. Oficialii vamali au descoperit in cele din urma heroina, in BMW-ul decapotabil pe care il conducea.

Thriepland, care a lucrat pe langa o echipa de medici in Irak si intr-o unitate pentru inlaturarea bombelor in Afganistan, este insarcinata in patru luni si va da nastere in inchisoare.

Aceasta a spus in fata curtii ca incerca “sa isi ajute financiar familia”. Judecatoarea i-a replicat ca nu a urmarit decat sa isi creasca ei nivelul de trai.

"Sustii ca ai devenit traficanta de droguri ca sa ii oferi o viata mai buna (n.r. fiicei ei), insa acest copil va suferi probabil mai mult decat tine. Ai servit aceasta tara cu mai multe turnee in Irak si Afganistan, in pozitii periculoase. Asa ca, ce ai facut nu-ti sta in caracter", i-a spus judecatoarea.

Tanara a lucrat in armata timp de sase ani, inainte sa isi dea demisia, in 2009, atunci cand si-a vazut fiica plangand inainte de Craciun.

Thriepland a lucrat apoi intr-un salon de cosmetica, unde castiga 105 lire sterline pentru 15 ore lucrate pe saptamana.

Investigatorii au gasit insa 10.500 de lire in contul ei, in care intra cele 8.000 de lire cu care a fost platita sa duca in Marea Britanie heroina din Amsterdam.

Tanara a declarat ca, pana in decembrie, cand a si fost prinsa, nu a mai calatorit pe continent pentru droguri.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO