Ce face un barbat in fiecare zi, de 15 ani. Medici: "E un mutant, nu stim cum traieste astfel"

Dată publicare: 30-05-2013 11:14
Dată actualizare: 02-06-2013 07:01


Ismail Jasim Mohammed

Medicii nu inteleg cum un barbat de 34 de ani, cu o dependenta bizara, este in viata, dupa ce in ultimii 15 ani practic zilnic si-a autoadministrat otrava.

Ismail Jasim Mohammed, un fermier din Samarra, Irak, spune ca in ultimii 15 ani a mancat cate cel putin un scorpion pe zi. Barbatul spune ca are ameteli in cazul in care trec trei zile fara sa manance scorpioni veninosi, potrivit NBC News.

Ismail a spus ca in urma cu 15 ani obosise sa tot fie “vanat” de scorpionii care traiesc in numar foarte mare in jurul fermei sale, asa ca a intors foaia si a decis sa-i vaneze el pe ei.

Si-a facut curaj si intr-o zi a prins un scorpion, l-a bagat in gura si l-a mancat de viu. I-a placut gustul si de atunci i-a mancat in mod constant. Barbatul a spus ca a fost intepat in limba de cateva ori in decursul anilor, dar asta l-a ajutat de dezvolte imunitate la veninul de scorpion.

Acum el sustine ca este dependent de scorpioni, fara de care nu mai poate trai. Astfel, pentru lunile de iarna cand scorpionii dispar, Ismail ii colecteaza din timpul verii.

Sotia si copiii sunt oripilati de obiceiul lui Ismail si il roaga sa nu-i consume atunci cand se aseaza toti la masa.

Dr. Omar Ibrahim, de la Spitalul Samarra, l-a examinat pe fermier si a spus ca acesta nu este deloc afectat de veninul scorpionilor. "E mutant. Nu stiu cum este in viata", a declarat medicul pentru ziarul arab Aleqt.

 


 

Sursa: NBC


VIDEO PROTVPLUS.RO