Ce au primit patru elevi de la profesoara lor. Povestea care a scandalizat o scoala intreaga

Dată publicare: 05-01-2012 09:48
Dată actualizare: 22-10-2012 05:30


profesoara

O profesoara din Statele Unite a fost condamnata la inchisoare cu suspendare dupa ce a recunoscut in fata instantei ca le-a trimis unor elevi poze cu partile intime ale trupului ei dezgolite si le-a propus sa faca sex.

Patru elevi de 15, 16 si 18 ani au primit pozele in cauza de la Jennifer Smith, 29 de ani, in urma cu cateva luni si, in schimb, le-a cerut fotografii cu organele lor sexuale.

Unul din cei patru elevi a primit urmatorul mesaj: “Ma gandesc la el, mi-e dor de el, arata foarte sexy la antrenamentul de baseball”. Elevul si-a dat seama ca profesoara se referea la organul lui sexual.

“Ma simteam ca o placinta si voiam marimea C la cupa de la sutien", motivatia uluitoare a unui jaf

Jennifer Smith a fost reclamata dupa ce unul din cei patru elevi s-a plans ca profesoara il hartuieste si i-a propus sa faca sex pe catedra.

In timpul anchetei, toti cei patru elevi s-au plans ca erau bombardati de propunerile indecent ale profesoarei. Periodic, primeau mesaje prin care aceasta ii invita la ea acasa pentru sex. Elevii erau indignati pentru ca, au spus ei, invitatiile erau nepotrivite, intrucat profesoara este casatorita .

Sursa: Daily Mail

Tags: profesoara, sex,


VIDEO PROTVPLUS.RO