Ce au gasit copiii in sendvisurile primite la scoala. "Si-au batut joc de noi"

Dată publicare: 05-09-2013 15:02
Dată actualizare: 08-09-2013 00:32


sendvis

Directoare unei scoli din Marea Britanie isi cere iertare, dupa ce elevi musulmani au fost hraniti cu senvisuri care contineau sunca de porc.

Potrivit Daily Mail, greseala a fost descoperita de catre o profesoara care a realizat ca senvisul pe care il manca si care era etichetat drept “carne de pui halal” continea sunca de porc.

In pictoriale este diva absoluta, dar pe strada trece neobservata. Imaginile pe care Jennifer Lopez le vrea sterse de pe internet - FOTO

Dupa ce am muscat din el mi-am dat seama de gustul si mirosul de afumatura. M-am uitat in el si am gasit ingrozita bucati de carne de porc”, a declarat profesoara.

Aceasta a mai adaugat ca senvisul cumparat de ea era ultimul de acest fel, asa ca celelalte ar fi fost mancate de elevii musulmani ai scolii. Profesoara s-a plans conducerii scolii si o ancheta interna a fost lansata imediat.

Chris Quinn, directoarea scolii Ninestiles, din Birmingham, a declarat prin intermediul unui mesaj postat pe pagina web a scolii ca isi cere iertare pentru eroarea care s-ar fi petrecut din cauza furnizorilor de mancare ce au pus etichete gresite.

Niciunul dintre parintii elevilor musulmani nu au depus plangeri impotriva scolii.

Aproape jumatate dintre elevii inscrisi la scoala Ninestiles sunt de origine musulmana, care interzice categoric consumul carnii de porc, deoarece acesta ar fi considerat un animal murdar.

De asemenea, persoanele musulmane trebuie sa consume doar carne, care a fost obtinuta prin intermediul unor ritualuri specifice de taiere a animalelor.

Sursa: ACASA TV


VIDEO PROTVPLUS.RO