Ce a patit o bunicuta care credea ca acest barbat o iubeste. "Am platit prea scump naivitatea"

turc

O femeie in varsta, care a ajuns la varsta la care ar fi trebuit sa-si petreaca timpul liber cu nepotii, a fost atat de naiva incat a crezut ca un tanar de 28 de ani s-a indragostit nebuneste de ea.

Englezoaica Pat Ekins, 50 de ani, a plecat in vacanta in Turcia si acolo s-a indragostit nebuneste de Ibrahim Halin, un localnic frumos, proprietarul unui bar. Desi a observat ca tanarul avea o trecere extraordinara la femei, englezoaica s-a lasat cucerita de vorbele lui, potrivit Daily Mail.

A plecat spre casa fericita si convinsa ca si-a intalnit iubirea vietii. In scurt timp, iubitul ei i-a spus ca are nevoie de o suma mare de bani, ca sa-si extinda afacerea. Pat nu a stat prea mult pe ganduri, si-a vandut casa fara sa le spuna copiilor ei, a mai adaugat economiile pe care le avea si i-a dat toti banii iubitului turc.

In casa stateam cu fostul meu sot si cu fiica mea cea mai mica. El mi-a spus ca daca vand locuinta, banii se impart la trei si asa am facut. Cu partea mea , plus economiile, am adunat 70.000 de lire sterline si am plecat in Turcia”, a spus femeia.

Cand Pat Ekins a ajuns in Turcia, iubitul a asigurat-o ca avea sa-i inapoieze toata suma, plus dobanda, in cel mult un an. N-a mai stat pe ganduri si a transferat toti banii in contul lui. In ziua aceea, barbatul a plecat din camera in care era cazata Pat, sub pretextul ca are ceva de rezolvat, dar nu s-a mai intors. Dupa cateva zile, femeia a realizat ca a fost pacalita.

Citește și
pat spital
Cum a ajuns un tanar prizonier in propriul trup. "M-am culcat racit si m-am trezit paralizat"
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”

Ajunsa acasa, copiii ei nu au vrut sa mai vorbeasca cu ea, suparatii fiind ca vanduse casa fara stiinta lor. Asa se face ca Pat s-a trezit in strada, fara niciun ban. O saptamana a dormit pe bancile din parcuri si a mancat de la gunoi. A fost apoi luata in grija unei fundatii umanitare, pentru care femeia lucreaza acum.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
"Toti barbatii fug de mine dupa ce intra in dormitorul meu". Ce ascunde femeia

Cand Sharon Grant s-a indragostit de Sean Eddleston si i-a promis iubire vesnica, nu a stiut ca "vesnic" cuprinde si "dupa ce moartea ne va desparti".

Cum a ajuns un tanar prizonier in propriul trup.
Cum a ajuns un tanar prizonier in propriul trup. "M-am culcat racit si m-am trezit paralizat"

Un adolescent de 19 ani a povestit cum s-a dus intr-o seara la culcare racit si s-a trezit paralizat.

Ce a aratat aceasta artista intr-un concert.
Ce a aratat aceasta artista intr-un concert. "Nu putem sa credem ca am vazut asa ceva". FOTO

Aceasta tanara blonda este o artista care spera ca intr-o buna zi va urca si pe scene mai importante decat cele din cluburi, unde canta acum.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia
România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia

Damen a dat România în judecată la Curtea Internaţională de Arbitraj de la Viena, cerând rezilierea acordului de asociere încheiat în 2018, prin care statul român a devenit acţionar majoritar (51%) al companiei Damen Shipyards Mangalia SA.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.