Ce a gasit un cuplu in conducta de incalzire cand si-au renovat casa. "Este o descoperire istorica"

Dată publicare: 05-01-2013 15:25
Dată actualizare: 08-01-2013 06:50


Descoperire

Un cuplu din Detroid, SUA, a facut o descoperire istorica cand si-au renovat casa. "Cred ca este dragut si misterios in acelasi timp".

Hubert Sawyers III si Eliza Sorise-Sawyers au gasit in conducta de incalzire a casei o colectie de scrisori de dragoste din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Se pare ca acestea au apartinut unui fost rezident al casei, veteran de razboi.

Dispar CD-urile si mp3-urile? Vezi cu ce sunt inlocuite

Colectia include, pe langa scrisorile scrise de mana, fotografi in alb-negru si documente militare.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

In fotografii apare un tanar, Stanley, pe plaja, cu mai multe femei. Se pare ca pozele au fost facute in Europa. Barbatul fusese sofer de ambulanta in anii 1944 si 1945.

Potrivit vecinilor, Stanely s-a insurat dupa razboi cu Sadie Gargas, dar nu au avut urmasi. Dupa moartea acestuia, in 2004, sotia lui s-a internat intr-un azil de batrani.

Cum sa cheltuiesti cat mai putin cu reparatiile masinii. Topul celor mai fiabile marci auto

Cu ajutorul internetului, sotii Sawyers au reusit sa gaseasca un nepot al lui Gargas, care a confirmat identitatea lui Stanley.

Un muzeu local si-a exprimat dorinta de a include in arhiva sa documentele gasite de sotii Sawyers. Acestia au declarat insa ca soarta scrisorilor ramane la latitudinea familiei lui Stanley.

"Cred ca este dragut si misterios in acelasi timp. Detoid are o istorie atat de interesanta, iar acestea (n.r. documentele) fac parte din aceasta istorie", a declarat Sorise-Sawyers.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO