Ce a gasit un barbat sub bancheta din spate a unei masini. "Chiar la asa ceva nu m-as fi asteptat"

Dată publicare: 31-12-2013 15:03
Dată actualizare: 03-01-2014 06:49


bancheta masina

Un inel de logodna care a fost pierdut in Richmond, Virginia, in 2007, a fost gasit acum de un mecanic auto din Carolina de Sud.

Mecanicul Brandon Estell l-a descoperit in timp ce repara un autoturism Honda Accord hybrid, relateaza Yahoo News.

Brandon a trebuit sa scoata bancheta din spate a masinii si acela a fost momentul in care a gasit inelul cu diamante. I-a anuntat imediat pe sefii lui. "De obicei mai gasesc maruntis, sau cate o bancnota de un dolar, insa niciodata n-am gasit asa ceva. Nu m-as fi asteptat... ", a spus mecanicul.

Brandon l-a contactat pe proprietarul masinii, Jacob Hickman. Acesta nu a recunoscut bijuteria, dar dupa ce a facut un efort de memorie, si-a dat seama ca inelul apartinea sotiei unui prieten. "In 2007, Leslie si Adam erau logoditi. Am fost impreuna cu ei, cu masina mea, la o nunta. Stiu ca Leslie isi ratacise inelul. Probabil s-a agatat de haine si a cazut sub bancheta", a spus Jacob.

Jacob a mai spus ca prietenii lui s-au casatorit dupa o luna, cand au inlocuit inelul pierdut.

Jacob i-a dat inelul prietenului sau, iar Adam s-a gandit sa-i faca o surpriza sotiei si i l-a dat cadou de Craciun. "A fost, intr-adevar, un Craciun magic", a spus Leslie

Jacob si prietenii lui au fost impresionati de onestitatea mecanicului auto, iar Brandon a spus ca a fost mai mult decat fericit sa le faca asa o surpriza de Craciun.

CITESTE SI: Sfarsit de epoca pentru Volkswagen. Cea mai longeviva masina devine istorie, de astazi

Tara care a intrat prima in 2014 dispare de pe fata pamantului. Presedintele cauta un nou teritoriu

Povestea celei mai mari rezerve de aur a Europei. De ce sta ingropata la 15 metri sub nivelul marii

Sursa: Yahoo News


VIDEO PROTVPLUS.RO