Ce a gasit un barbat intr-un borcan de fursecuri. "Dumnezeu sa fie binecuvantat!"

17-05-2013 10:29


borcan de fursecuri

Un barbat din Illinois, Statele Unite, care se afla in cea mai dificila perioada a vietii sale, a gasit raspunsul la toate problemele sale intr-un borcan de fursecuri.

Ricardo Cerezo of Geneva a fost devastat cand si-a pierdut fiica de 14 ani, pe Savannah, decedata in urma unor convulsii. Cateva luni mai tarziu, anul acesta, in februarie, familia s-a aflat in pericol de a-si pierde casa din cauza datoriilor, potrivit The Huffington Post.

Cerezo si sotia lui mai aveau cateva zile pana la evacuare, cand femeia l-a incurajat sa-si verifice biletele vechi de loterie pe care el le pastra intr-un borcan de fursecuri. Cutia era in camera fiicei lor, in care cei doi soti n-au mai intrat dupa decesul ei.

Cele mai multe bilete erau necastigatoare, dar la final Ricardo a descoperit un bilet castigator, cumparat pe data de februarie, care valora 4.850.000 dolari.

Nu-mi vine sa cred, am tinut aproape 5 milioane de dolari peste trei luni, intr-un borcan de fursecuri. Dumnezeu sa fie binecuvantat!”, a spus barbatul in urma cu doua zile, cand si-a ridicat premiul.

Dupa taxe, Cerezo a ramas cu 3.395.000 dolari. Intentioneaza sa-si plateasca ipoteca, sa puna deoparte fonduri pentru studiile celorlalti copii si sa doneze o suma importanta bisericii si in cateva scopuri caritabile.
 

Sursa: Huffington Post

VIDEO PROTVPLUS.RO