Ce a gasit o femeie intr-o cutie de fasole verde. "Am suferit un adevarat soc"

Dată publicare: 30-04-2013 16:53
Dată actualizare: 03-05-2013 07:05


fasole verde

In urma cu cateva zile, femeia a vrut sa pregateasca pentru cina unul din meniurile ei obisnuite: friptura, piure de cartofi, sos si fasole verde din conserva.

Gloria Chubb a gatit primele trei componente, iar fasolea a pus-o intr-un bol, direct din conserva. Fiul ei si-a pus cate putin din fiecare pe farfurie, inclusiv din fasole.

“La un moment dat fiul meu a strigat: ‘ce este asta?’. M-am uitat pe farfurie, iar intre fasole am vazut ceva ciudat. Prima data am crezut ca este o bucata de sunca mucegaita, pentru ca uneori mai gasim sunca in fasole”, a declarat femeia pentru CBS News.

Ea a analizat mai atent fragmentul misterios. “Mi-am dat seama ca era o broasca, iar portiuni din piciorusele ei ei erau rupte, dar se aflau tot in acea conserva”, a spus femeia.

Gloria a luat conserva si broasca moarta si le-a dus la Departamentul de Sanatate. Rita Hooten, directorul departamentului pentru alimentatie a spus ca broasca a fost luata din greseala de pe camp, in timpul procesului de recoltare a fasolei.

Meijer, compania care produce conservele, i-a dat gloriei un cec in valoare de 50 de dolari si o scrisoare cu scuze. Compania a emis si un comunicat de presa: “Regretam incidentul pe care l-a avut aceasta clienta, iar acum se afla in derulare o ancheta care va stabili cum s-a produs”.

Acum, Gloria Chubb se amuza pe seama intamplarii, dar atunci cand a facut descoperirea nu fost deloc vesela. “Pentru mine a fost un soc. Nu cred ca o sa mai mananc fasole verde prea curand”, a spus ea.


 

Sursa: CBS


VIDEO PROTVPLUS.RO