Ce a gasit o femeie in cerealele pe care le-a cumparat pentru nepotelul ei. "Sunt absolut scarbita"


Ultimul update: Miercuri 27 August 2014 06:53
Data publicarii: Duminica 24 August 2014 11:52
Categorie: Bizar
fulgi de porumb

O femeie a gasit in cutia de fulgi de porumb un soricel mort. Ea este cu atat mai indignata cu cat nepotelul ei urma sa manance cerealele.

Pauline Henderson, 50 de ani, a pus cerealele din cutia abia desfacuta intr-un bol, apoi l-a chemat pe nepotel, Toby, la masa. A observat in ultimul moment cadavrul unui soricel si abia a reusit sa-si opreasca nepotelul de 2 ani sa manance, relateaza Daily Mail.

VEZI AICI FOTOGRAFII

Pauline, din Marea Britanie, a facut o plangere la magazinul de unde a cumparat punga cu un kilogram de cereale, dar spune ca angajatii nu au luat-o in serios. "Barbatul care m-a servit a inceput sa rada cand i-am spus. I-am zis: 'Nu este amuzant. Ma vezi pe mine ca rad?'", povesteste femeia.

Mnagerul magazinului, insa, a spus ca va trata cazul cu foarte multa seriozitate. Pauline a depus si o a doua reclamatie la Directia de Sanatate Publica, in speranta ca astfel de incidente nu vor mai aparea.

Evenimentul a afectat-o atat de mult pe Pauline incat este decisa sa nu mai cumpere niciodata cereale. "Sunt absolut scarbita", spune ea.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO