Ce a gasit o femeie in carnatul servit la cina. “Mi-a intors stomacul, dar mi-a adus noroc in final”

Dată publicare: 20-03-2013 21:46
Dată actualizare: 23-03-2013 07:12
Sursa: Bangkok Post


femeie carnat

O femeie de 52 de ani a crezut ca lesina cand a vazut ce era in carnatul pe care l-a pregatit pentru familia ei la cina.

Femeia a gasit intr-un carnat un schelet de pui de pisica. Daca la inceput i-a fost sila de descoperirea pe care a facut-o, femeia a considerat ca este un semn si a facut un altar pentru ramasite. S-a rugat langa el si, spune ea, a avut noroc.

Krod Yotchomrang, din orasul Buri Ram, Thailanda, a gatit recent carnati pentru familie, cand a observant ceva bizar intr-unul din ei.

Taiam al treilea carnat, cand am observat in el ceva ce semana cu o pisica mica”, a povestit femeia pentru Bangkok Post.

Aproape ca am vomitat cand ne-am dat seama ca mancasem la cina cadavrul unei pisicute”, a mai spus ea.

Cei mai multi oameni ar fi aruncat scheletul si restul carnatului, dar Krod Yotchomrang nu a facut asta. Din motive numai de ea stiute, a decis sa faca un altar dedicat pisicii-carnat, la care s-a rugat.

Imediat ce vestea s-a raspandit printre vecini, prietenii ei au vizitat-o si s-au rugat si ei la altar. Surprinzator, cativa din ei au castigat bani la loteria locala dupa asta, asa ca femeia este acum convinsa ca scheletul aduce noroc oamenilor.

Autoritatile locale se indoiesc, insa, de asta, iar acum incerca sa afle cum a fost posibil ca scheletul pisicii sa ajunga in carnat.

 

Sursa: Bangkok Post


VIDEO PROTVPLUS.RO