Ce a gasit o adolescenta pe pagina de Facebook a iubitului. "Nu credeam ca e in stare de asta"

Ultima actualizare: 27-01-2013 07:14
Facebook

"Iubita mea nu mai vrea sa vorbeasca cu mine dupa ce mi-a vazut pagina de Facebook". Asa incepe confesiunea unui adolescent catre psihologul The Sun Deidre.

"Iubita mea a vazut pe pagina de Facebook mesaje de la o alta fata si m-a parasit pentru ca nu ma crede cand ii spun ca nu ma vad cu altcineva.

Am 16 ani. Prietena mea are si ea 16 ani si suntem impreuna de opt luni. Este minunata si o iubesc cu adevarat.

Era plecata intr-un weekend cu parintii ei, in vizita la niste rude, si ma plictiseam, asa ca am intrat pe Facebook si am inceput sa vorbesc cu o prietena de-a surorii mele.

De atunci am continuat sa vorbim regulat si am flirtat un pic, insa amandoi stiam ca nu inseamna nimic. Era doar o chestie pe internet.

I-am spus o multime de lucruri pe care acum imi dau seama ca nu trebuia sa le spun. I-am spus minciuni fetei, pe Facebook. Nu am intentionat niciodata sa ma intalnesc cu ea sau orice altceva de genul asta.

O iubesc pe prietena mea si nu as insela-o niciodata. Problema este ca acum nu mai vrea sa vorbeasca cu mine, pentru ca nu mai crede niciun cuvant pe care il spun.Trebuie sa gasesc o cale prin care sa o conving sa mai imi dea o sansa", a spus acesta.

"Te-ai gandit sa o blochezi pe respectiva fata de pe pagina ta de Facebook? Pana nu o sa faci acest lucru, iubita ta nu va crede nimic din ce-i spui", i-a transmis Deidre adolescentului, pe care l-a sfatuit sa nu se dea batut si, data viitoare cand se plictiseste, sa gaseasca alta varianta de "distractie".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO