Ce a fotografiat un elicopter al politiei in piscina unei resedinte de lux. Pentru asta ar putea merge la inchisoare

Ultima actualizare: 09-12-2014 06:52
piscina vila

Un elicopter care survola deasupra statului Santa Catarina, din Brazilia, a surprins cateva imagini din interiorul curtii unei vile de lux, iar in piscina din fata casei se observa o svastica uriasa.

Svastica este un simbol care a devenit aproape sinonim cu nazismul si cu crimele atroce impotriva evreilor comise sub comanda conducatorului german Adolf Hitler, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Acum, svastica este interzisa in multe tari, iar folosirea sa este considerata ofensatoare. Autoritatile din Brazilia nu au dezvaluit identitatea proprietarului in piscina caruia a fost fotografiat simbolul, insa au declarat ca, avand in vedere ca nu exista nicio dovada ca acesta ar folosi svastica pentru a promova ideologia nazista, el nu va fi acuzat de nimic.

 

 

Desi asociata cel mai des cu nazismul, svastica este un simbol prezent in mai multe culturi si religii precum hinduismul, jainismul sau budismul. Cu toate acestea, utilizarea ei in public poate fi pedepsita si cu inchisoarea, in unele tari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO