Ce a folosit o femeie din Chile pe post de brad de Craciun. A fost arestata imediat ce politistii au aflat

Ultima actualizare: 12-12-2014 06:57
Brad de Craciun

Angelica Navarro Pereira, o femeie in varsta de 50 de ani, din Chile, a fost arestata de politisti, dupa ce s-a laudat ca are cel mai frumos brad de Craciun posibil.

"Cand am vorbit cu ea, mi-a spus ca are cel mai frumos brad de Craciun si ca va fi un Craciun minunat pentru copiii ei. Nu tin minte sa o fi vazut cumparand unul. Acum stiu de ce", a spus vecinul femeii, Renato Quinonez Alfaro, in varsta de 55 de ani, potrivit Metro.

Autoritatile au descoperit ca femeia isi instalase in casa, pe post de brad, o planta de marijuana. Mai mult, planta era chiar si ornamente specifice sarbatorii.

Dupa arestarea, politistii au gasit 2.500 de dolari in casa Angelicai, 12 plante de marijuana si 29 de pungute pline cu droguri.

"Casa era plina de droguri. Femeia era in atentia politiei de mai bine de o luna. O suspectam de trafic de droguri, iar cand am avut destul dovezi, am efectuat perchezitia. Ne asteptam sa gasim droguri, dar nu si o planta folosita pe post de brad de Craciun", a spus un purtator de cuvant al politie din San Bernardo.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO