Ce a facut o femeie din Danemarca, dupa ce un fost iubit a pus poze cu ea goala pe internet

Dată publicare: 12-01-2015 10:40
Dată actualizare: 15-01-2015 00:15


Emma Holten

Emma Holten, o activista din Danemarca, a luat o decizie drastica, dupa ce un fost iubit a postat poze cu ea goala pe internet, in urma cu trei ani.

Femeia a refuzat sa se simta rusinata de fotografiile cu ea goala, care circula pe internet, si a decis sa pozeze nud si sa aleaga chiar ea sa fie vazuta goala de altii, potrivit Huffington Post.

Emma a declarat ca a primit numeroase mesaje negative din partea celor care au vazut pozele postate de fostul ei iubit.

"Parintii tai stiu ca esti o stricata?" sau "Trimite-mi si alte poze nud sau le voi trimite pe cele pe care le am sefului tau", au fost doar doua dintre mesaje.

Tanara a decis sa-si "recupereze" trupul alegand sa publice din propria ei dorinta poze cu ea nud. Emma a recunoscut ca aceasta metoda de redobandire a respectului de sine nu este accesibila tuturor femeilor care cad victima fostilor iubiti, dar ca spera ca gestul ei sa fie de ajutor pentru unele.

Potrivit unui studiu din 2013, 10% dintre fostele relatii au avut parte de amenintari privind publicarea imaginilor intime, iar 60% dintre aceste amenintari au fost duse la capat.

Activistii lupta pentru ca publicarea imaginilor intime din trecut sa fie o actiune incriminata de lege, iar cei responsabili sa fie pedepsiti, asa cum este cazul in 13 state din SUA.

Sursa: Huffington Post


VIDEO PROTVPLUS.RO