"Ce a facut ea ne provoaca dezgust". O profesoara ar putea face 186 de ani de inchisoare

Dată publicare: 01-05-2012 19:40
Dată actualizare: 06-10-2012 05:26


Shannon Cardinal

O profesoara de 43 de ani risca o pedeapsa record dupa gratii, din cauza unei relatii nepotrivite pe care a avut-o cu un elev.

Shannon Cardinal, care a predat spaniola la un liceu din Wisconsin, a facut sex de mai multe ori cu un elev de-al ei minor. Judecatorul a stabilit cate o pedeapsa pentru fiecare act intim, ajungandu-se in final la 186 de ani de inchisoare.

Aceasta aventura a scandalizat o lume intreaga, dupa ce mai multe detalii au devenit publice. Profesoara se strecura in casa elevului, cand parintii erau plecati, a fost unul din amanuntele care au atras oprobiul public.

In timpul audierilor, elevul le-a spus politistilor ca a facut tot timpul sex neprotejat cu profesoara lui: “Nu am fost ingrijorat ca o sa ramana insarcinata. Este destul de batrana”.

Cand e indicat sa vorbesti despre sex cu un copil. Invata-l sa nu cada in capcana celor mai periculoase tentatii

Din cauza acestei relatii si a procesului care i-a urmat, sotul profesoarei a intentat divort si va cere custodia celor trei copii pe care ii au impreuna.

Shannon Cardinal a fost profesoara timp de zece ani. Anul trecut, in toamna, a pus ochii pe elevul care tocmai se mutase in clasa ei. Au inceput sa schimbe mesaje si nu a durat foarte mult pana cand au ajuns si in pat.

De cateva ori, profesoara si elevul au facut sex la ea acasa, in timp ce fiica ei de numai doi era in apartament.

Relatia celor doi a fost descoperita de sora baiatului, care le-a relatat parintilor toata povestea. Procurorii au stabilit ca relatia a fost consensuala, dar ilegala, partenerul fiind minor, dar si elev al agresoarei.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO