Ce a dezvaluit sotia unui fost soldat britanic despre moartea Printesei Diana

Dată publicare: 05-09-2013 16:16
Dată actualizare: 08-09-2013 00:32


printesa diana

Sotia unui fost soldat britanic de la Serviciul Special Aerian (SAS) sustine ca Printesa Diana ar fi fost omorata de trupele de elita ale armatei britanice.

Femeia a facut dezvaluiri, despre care spune ca sunt “absolut convingatoare”, la Scotland Yard, Serviciul de Politiei Metropolitana din Londra, care incearca sa afle adevarul despre moartea printesei de acum 16 ani.

Sotul femeii, cunoscut doar ca soldatul N, care a lucrat ca lunetist la Serviciul Special Aerian britanic, sustine ca Printesa Diana si iubitul ei, Dodi al-Fayed, au fost impuscati de membri ai echipei sale de elita, la ordinul serviciilor secrete, la cateva minute dupa ce cei doi au intrat in pasajul Pont d’Alma din Paris.

Potrivit Daily Mail, care citeaza o alta publicatie britanica, un detectiv a declarat ca sotia fostului lunetist si mama ei au fost interogate saptamana trecuta.

Chiar si asa, credibilitatea soldatului N a fost pusa la indoiala, reprezentantii Scotland Yard sustinand ca nu exista probe pentru aceste afirmatii. Fostul lunetist se afla la inchisoare pentru ca detinea ilegal arme.

Acum 16 ani, presa a scris ca Printesa Diana si iubitul ei au murit pe 31 august 1997 in urma unui accident de masina cauzat de flash-urilor papparazzilor care o urmareau.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO