Ce a descoperit un barbat intr-un cos de gunoi: "Cum a putut cineva sa arunce asa ceva?"

Ultima actualizare: 24-02-2013 07:12
catel gunoi

Un catelus pe nume Garby este in siguranta, intr-un camin, dupa ce un gunoier din Indiana, Statele Unite, l-a salvat dintr-un tomberon.

Saptamana trecuta, Michael Upchurch se afla in spatele unei masini de gunoi, facandu-si rondul obisnuit in orasul Muncie, cand a descoperit ceva tulburator.

Potrivit postului tv de stiri Fox 59, el a vazut un capusor brun ce se misca in interiorul unui sac de gunoi reciclabil si a auzit un zgomot asemanator unui scancet.

Sunetul era teribil”, a declarat Michael Upchurch. “A fost ca si cum catelusul ar fi strigat la mine ‘salveaza-ma’. Sunt convins ca asta spunea el in limba cainilor”, a mai spus barbatul.

Cand a deschis punga, barbatul a gasit catelul de 6 saptamani, care era aproape inghetat. L-a luat in brate si l-a dus in cabina masinii, la caldura. Mai tarziu, cand a ajuns la sediu, i-a facut si o baie calda.

Michael a dus catelul la un adapost de animale, dar doar ca sa fie consultat de un medic, iar dupa o zi el si sotia lui l-au adoptat,. l-au luat acasa si l-au botezat Garby.

Phil Peckinpaugh, directorul adapostului de animale din Muncie, a gasit-o pe femeia care a aruncat la funoi catelul. Aceasta spus pentru acelasi post de televiziune ca a crezut ca animalul murise si de aceea l-a dus la tomberon.

Politia a deschis o investigatie, suspectand-o pe femeie ca a aruncat si alte animale la gunoi.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO