Ce a descoperit o mama cand a deschis laptopul pe care-l folosise fiica ei."Am putut vedea tot"

Dată publicare: 10-01-2013 20:13
Dată actualizare: 13-01-2013 07:14


Fata

O mama din Marea Britanie a povestit pentru Daily Mail prin ce momente grele a trecut dupa ce s-a uitat pe contul de Facebook al fiicei de 14 ani.

"In urma cu cateva saptamani, mi-am deschis laptopul si am observat ca fata mea, Flo, in varsta de 14 ani este conectata la contul ei de Facebook si la alte retele de socializare. Fara sa stie, am putut vedea tot ce a vorbit cu prietenii ei in ultimul timp", isi incepe femeia povestea.

"In loc sa gasesc conversatii specifice varstei ei, am constatat ca fata mea era jignita si criticata extrem de dur de anumite persoane pentru cum s-a imbracat la aniversarea ei din noiembrie. Acestea ii spuneau ca arata ca o femeie usoara care nu are pic de respect pentru persoana ei si ca parintii trebuie sa fie extrem de mandri ca au o fata care se imbraca la fel ca o prostituata", continua mama tinerei.

Atacurile asupra lui Flo fac parte din noul "trend" intitulat "Sa le facem de ras pe femeile usoare", care isi propune sa le "critice intr-un mod constructiv" pe fetele care se machiaza prea mult sau se imbraca mult prea provocator.

Desi primul impuls al femeii a fost sa enerveze pentru ca fiica ei a fost hartuita intr-un asemenea mod, aceasta si-a dat seama ca oamenii aceia aveau cat de cat dreptate.

"Flo s-a imbracat mult prea provocator, iar tinuta pe care a ales-o, fara sa ma intrebe, a fost una care m-a socat. E si vina mea ca a fost atacata, pentru ca nu i-am spus care sunt pericolele care o pasc daca se imbraca asa la varsta ei", a marturisit mama tinerei.

Femeia spune ca i-a zis apoi fiicei sale ce descoperire a facut, insa a primit un raspuns deloc multumitor.

"Mi-a zis ca nu ii pasa ce zic acei oameni si ca e important doar ce cred prietenii ei. Ea considera ca a fost vorba de o ocazie speciala si ca a aratat dragut".

Dupa ce a stat mai mult timp sa mediteze asupra acestei situatii, femeia a ajuns concluzia ca poate ca acele persoane care i-au hartuit fiica i-au facut o favoare pana la urma.

"Daca nu ma asculta pe mine cand ii zic cum sa se imbrace, atunci poate le asculta pe ele. Poate ca mi-au facut o favoare, insa ma intreb cu ce pret", incheie femeia.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO