Ce a descoperit o femeie in punga de cumparaturi. "Am crezut ca este ultima zi din viata noastra"

Dată publicare: 17-03-2013 15:14
Dată actualizare: 20-03-2013 06:46


Cumparaturi

O femeie din Marea Britanie a fost socata sa descopere in pungile de cumparaturi un scorpion. VIU!

Amanda Johnstone isi despacheta cumparaturile atunci cand a gasit un scorpion viu, de 8 centimetri, intr-una dintre pungi.

Acesta a fugit spre fiul femeii, Ross, in varsta de sase ani, si spre mama ei, Gloria, care a fugit, ingrozita, din calea creaturii.

Amanda si-a schemat de urgenta nepotul, Andrew, in varsta de 29 de ani, care a reusit sa prinda scorpionul cu un borcan. Intre timp, ea a sunat la protectia animalelor, pentru ajutor.

"Ross a inceput sa tipe: 'Scorpion, scorpion!'. L-am vazut si mi-am spus: 'Doamne, acesta este un nenorocit de scorpion'. Mama mea tocmai ce isi inlocuise genunchii. Nu am vazut-o niciodata miscandu-se atat de repede - operatia a fost in mod clar un succes. Am fost absolut ingrozita. Credeam ca sunt toti letali", a marturisit Amanda.

Creatura a fost mai apoi identificata ca scorpionul nord-american de desert - o specie care nu este letala. Se crede ca a ajuns in magazin intr-un transport de banane.

"Scorpionii de desert nu sunt letali, insa intepatura acestora poate provoca o durere care variaza de la cea asemanatoare unei intepaturi de albina pana la inflamatii serioase si stare generala de rau", a declarat o reprezentanta a autoritatilor pentru The Sun.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO