Ce a aflat o femeie despre iubitul ei, dupa 7 luni de relatie. "M-am dus imediat la Politie

Dată publicare: 27-06-2013 14:57
Dată actualizare: 30-06-2013 00:12


Janine Munroe

La cateva zile dupa ce l-a cunoscut stia deja ca este barbatul perfect pentru ea. Mai ales dupa ce i-a propus sa se mute impreuna si a invitat-o in prima lor vacanta impreuna.

Janine Munroe, din Marea Britanie, era cea mai fericita femeie din lume. Noul iubit, Adam Lloyd-Harris, o trata ca pe o printesa si ii oferea un stil de viata extravagant.

Pentru sapte luni, Janine a trait ca intr-un vis frumos. Apoi totul un devenit un cosmar.

S-a dovedit ca Adam era un escroc, iar banii pe care i-a cheltuit cu Janine erau de fapt ai ei.

Janine spune ca a fost fermecata de Adam din prima clipa. “Era foarte generos. M-a dus in vacante la Berlin si in Portugalia, ieseam undeva aproape in fiecare week-end si ne cazam la hoteluri de lux. Viata mea devenise idilica dintr-o data. Dupa prima luna am inceput sa-mi pun intrebari, iar cand i-am spus lui Adam despre indoielile mele a fost atat de intelegator. Chiar m-a programat la un psihoterapeut ca sa-mi fac ordine in ganduri. Atunci am fost convinsa ca ma iubeste”, a declarat pentru The Sun femeia.

Dupa cateva luni, Adam i-a propus sa cumpere o casa mai mare impreuna, care urma sa fie platita din banii proveniti din vanzarea apartamentului lui Janine si economiile lui Adam. Asa credea ea si era in culmea fericirii.

Dar dupa numai cateva zile si-a dat seama ca traia intr-o mare minciuna. Cand Adam a plecat “cu afaceri” pentru cateva zile, Janine a facut ordine in casa si a gasit scrisori de la banca pentru ea.

Cand le-a desfacut, a simtit ca-i fuge pamantul de sub picioare. Prin aceste hartii Janine era anuntata ca fusese lichidat contul ei de economii in care avea 5.000 de lire sterline si ca avea datorii de 15.000 de lire pe cardul de credit.

Atunci mi-am dat seama ca vacantele, toate iesirile, au fost platite din banii mei”, a spus Janine.

Femeia s-a dus la Politie si si-a reclamat iubitul afland ca nu este prima cu care a procedat astfel.

Barbatul a fost condamnat la 17 luni de inchisoare, insa Janine nu a primit niciun ban din cei care i-au fost furati, iar ea trebuie sa plateasca datoria pentru cardul de credit.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO