Ce a aflat la 10 minute dupa ce si-a cerut iubita de sotie. 'Eram pierdut si nu intelegeam nimic"

19-06-2013 09:01


cuplu

Povestea de dragoste dintre Charlotte si Chris, din Marea Britanie, a ajuns cunoscuta in lumea intreaga. Cei doi au planificat nunta de vis in doar 10 zile din cauza vestii teribile primite de la medici.

Chris, in varsta de 41 de ani, si Charlotte sunt impreuna de sase ani. Femeia a stiut din prima clipa ca el este barbatul alaturi de care vrea sa imbatraneasca, iar el a cerut-o de sotie cu doar cateva minute inainte de-a afla o veste ingrozitoare.

Intors din vacanta, Chris a inceput sa simta dureri tot mai puternice la stomac, insotite de stari de oboseala si pierderea apetitului.

A mers la medic, si dupa mai multe analize, medici i-au spus ca este posibil sa sufere de o forma rara de cancer.

"M-am ridicat si am iesit din cabinet. Eram blocat, pierdut, nu intelegeam ce se intampla. Doctorul a venit dupa mine si mi-a zis ca pentru un diagnostic clar trebuie sa mai fac cateva analize. Charlotte era in sala de asteptare. M-am asezat langa ea si dupa 5 minute am cerut-o de sotie. Apoi, m-am reintors la medic pentru restul de investigatii. In acea zi mi s-a spus ca am cancer si ca mai am de trait doar cateva luni", a declarat Chris.

Cei doi au mers acasa, au anuntat familia si prietenii atat de boala, dar si de faptul ca in zece zile vor face nunta.

Charlotte si-a dorit mereu o nunta de basm, iar cu ajutorul apropiatilor a reusit sa o aiba. Totul a fost perfect in ziua cea mare.

"Am fost norocosi. Familia si prietenii ne-au ajutat cu totul. A fost cea mai frumoasa zi din viata mea", a marturisit Charlotte.

Imediat dupa nunta, Chris a inceput tratamentul. Tot atunci el a aflat ca forma de cancer de care suferea este ereditara, insa el nu avea cum sa stie pentru ca a fost adoptat.

Desi medicii nu i-au dat mai mult de 6 luni de viata, Chris a depasit termenul si marturiseste ca se simte destul de bine, in ciuda tratamentului de chimioterapie.

Sursa: Daily Mail

Tags: nunta, cancer,

VIDEO PROTVPLUS.RO