Ce a aflat despre femeia cu care este casatorit de 10 ani. "Sunt prostul prostilor. M-a facut"

cuplu

Un barbat de 33 de ani credea ca el si sotia lui aveau casnicia perfecta pana in ziua in care a facut o descoperire care l-a dus in pragul sinuciderii.

Acum, barbatul este fara speranta si pentru ca nu stie ce sa faca mai departe a apelat la psihologul The Sun pentru un sfat.
Tanarul, din Anglia, spune ca el si sotia lui s-au casatorit in urma cu 10 ani si au impreuna un baiat de 8 ani.

Eu muncesc din greu sa le ofer o viata mai buna. Dar intr-o zi am venit mai repede acasa, pentru ca am vrut sa-i fac sotiei o surpriza. Insa mi-a facut ea mie… Era imbracata mai elegant decat am vazut-o eu vreodata, avea tocuri si mi-a spus ca iese cu o prietena. Am fost mirat, pentru ca ea nu face asa ceva… Am intrebat-o cine-i prietena, n-a fost prea clara, dar a spus ca nu poate anula intalnirea”, a spus barbatul.

Pentru ca a banuit ca ceva este in neregula, el si-a urmarit sotia, aceasta l-a observat si i-a spus ca merge sa se sa intalneasca cu un bancher bogat si ca il paraseste. Apoi au inceput sa se certe in mijlocul strazii, un trecator a chemat politia, iar in invalmaseala creata femeia s-a urcat intr-un taxi si a plecat.

M-am dus apoi acasa si am rascolit peste tot. Am gasit facturile unui telefon despre care eu nu stiam. Am gasit si telefonul care era bine ascuns in casa, pe care avea cam 300 de mesaje de la mai multi barbati. Din continut mi-am dat seama ca erau barbati de pe un site de intalniri, iar sotia mea se vedea cu acesti barbati si facea sex cu ei. Am simtit ca sunt prostul prostilor. M-a facut... M-a mintit ani in sir", a mai spus barbatul.

Citește și
Adriana
Colegii care ii spuneau "urata liceului" sunt azi indragostiti de ea. Cum arata acum Adriana. FOTO
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

El a mai povestit ca in scurt timp a inceput sa primeasca pe telefonul lui, de pe un numar necunoscut, poze cu sotia in ipostaze intime cu un alt barbat si mesaje in care femeia era numita “actrita stupida de filme porno”.

Barbatul a spus ca ea s-a intors acasa, a recunoscut ca a avut mai multe aventuri si ca a si fost filmata, iar acum este santajata. I-a mai spus sotului ca pozele au fost trimise de barbatul cu care tocmai se intalnise, despre care a crezut ca avea intentii serioase in ceea ce o priveste, insa s-a inselat.

As vrea sa o iert, pentru ca o iubesc, dar pur si simplu nu inteleg ce s-a intamplat cu femeia cu care m-am casatorit… Sunt socat. Nu am crezut ca poate sa faca asa ceva si ca mi-a ascuns asta atata vreme. Vreau sa depasesc momentul, dar nici macar nu am puterea sa ma uit la ea. De vorbit nici nu mai spun… Ce pot sa fac?”, i-a psihologului.

Cred ca sotia ta si-a invatat lectia si de-acum cred ca va face tot ce-i sta in putere ca relatia voastra sa mearga. Tu trebuie sa mai ai putina rabdare si sa vezi daca poti sa ierti ce ti-a facut, daca in viitor ai putea accepta ca te-a inselat. Dar daca o iubesti spun ca merita sa incerci”, a spus psihologul The Sun.

Citeste si:

A fost candva cel mai cautat hacker din lume. Romanul care lucreaza acum pe bani multi intr-o firma de securitate

S-au votat cele mai frumoase destinatii de vacanta din lume. Lista pe 2013. GALERIE FOTO

Arabii construiesc cea mai luxoasa statie de metrou din lume

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Fotografia de care rade tot internetul.
Fotografia de care rade tot internetul. "A doua zi m-am despartit de el". La ce se uita tanarul

Tanarul din imagine a fost surprins de obiectivul aparatului de fotografiat intr-o postura pe care iubita lui nu a apreciat-o deloc. "M-am simtit jignita, a doua zi m-am despartit de el", a spus tanara.

Colegii care ii spuneau
Colegii care ii spuneau "urata liceului" sunt azi indragostiti de ea. Cum arata acum Adriana. FOTO

In scoala generala si la liceul, Adiana era numita "ratusca cea urata". Pentru ca era si foarte timida, nu a reusit sa-si faca nicio prietena si a fost mereu izolata.

Recomandări
Parlamentul European a alocat 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei
Parlamentul European a alocat 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei

Parlamentul European a decis alocarea a 4,8 de miliarde de euro pentru sprijinirea Ucrainei, la inițiativa deputatului Siegfried Mureşan (PPE/PNL). Raportul său, care conține și această prevedere, a fost votat joi cu largă majoritate.

Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.