Ce a aflat de pe Facebook despre sotul ei, la 8 ani dupa casatorie: Iar eu i-am facut 2 copii...

Dată publicare: 29-04-2013 22:03
Dată actualizare: 02-05-2013 06:51


mire si mireasa

In urma cu cateva luni, cand a intrat pe Facebook, o femeie a facut o descoperire socanta despre sotul ei, barbatul cu care era casatorita de 8 ani si cu care are doi copii.

Rachel Floodgate a vazut ca sotul ei, Garry, 54 de ani, se casatorise in urma cu cateva saptamani in Las Vegas, iar noua sotie a postat pozele pe Facebook.

Rachel a sunat imediat la Politie, iar barbatul a fost arestat pentru bigamie. Luni, el a fost condamnat la 20 de saptamani de inchisoare, potrivit Daily Mail.

Garry Floodgate, care locuieste in Marea Britanie, a spus ca in momentul in care s-a casatorit la Las Vegas cu canadianca Sheila Siebert, 55 de ani – in iunie 2012 – credea ca este divortat de Rachel. Intr-adevar, cuplul inaintase actele de divort cu cateva zile inainte, insa casatoria lor inca era valabila.

Garry si Rachel s-au casatorit in 2004, au facut doi copii, dar in 2012 casnicia nu mai functiona la fel ca la inceput. Intre timp, el a inceput o relatie pe internet cu femeia din Canada. Dupa cateva luni s-au intalnit pentru prima data, iar la scurt timp dupa asta au decis sa se casatoreasca.

Grabit sa-si reface viata, Garry i-a spus sotiei ca vrea sa divorteze, dar n-a mai asteptat definitivarea procedurii. El i-a ascuns noii sotii situatia lui.

Acum Sheila face demersuri in Statele Unite pentru a anula casatoria cu Garry.

Sursa: Pro TV

Tags: casatorie, bigamie,


VIDEO PROTVPLUS.RO