Caz inedit in Marea Britanie. O tanara a nascut in baie fara sa fi stiut ca este insarcinata, pentru ca lua anticonceptionale

Dată publicare: 20-04-2015 10:38
Dată actualizare: 23-04-2015 00:35


anticonceptionale

O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a nascut in baia casei sale, fara sa fi stiut ca era insarcinata, intrucat se proteja cu anticonceptionale.

Nikki Kelly nu a avut burta de gravida si a avut menstruatie in fiecare luna pana cand fiul ei James n-a nascut din senin, relateaza The Mirror. Totul s-a petrecut intr-o zi in care logodnicul ei era la serviciu iar ea era acasa. A inceput sa aiba dureri si a nascut spontan pe podeaua din baie.

"Aveam dureri asa mari ca nu ma puteam misca. Simteam nevoia de a impinge, dupa trei incercari a iesit fiul meu", a povestit femeia, care si-a anuntat iubitul la telefon ca este tata.

Baietelul a avut la nastere 2,7 kilograme si a fost spitalizat pentru ingrijiri. Medicii au spus ca mama dezvoltase sarcina timp de 32-37 de saptamani.

"Luam anticonceptionale si aveam menstruatie lunar. Mergeam la gimnastica de doua ori pe saptamana si la bowling. Medicii spun ca m-am mentinut sanatoasa si in forma si de aceea nu am avut burta", a mai spus tanara.
 

 

Thankfully Nikki and 'perfect' little James are doing well.

Posted by The Mirror on Sunday, April 19, 2015

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO