Catelusa salvata dupa ce a fost blocata 3 ani intre doua cladiri are un nou stapan. Unde isi va incepe noua viata. VIDEO

Dată publicare: 21-05-2017 15:46
Dată actualizare: 24-05-2017 07:13


Volia, catelusa

Volia, catelusa care a ramas blocata timp de trei ani intre doua cladiri, si-a gasit un nou stapan.

Botezata “Volia” “Libertate” sau "Vointa", in limba rusa – catelusa a fost aruncata in gaura dintre un bloc si magazinul de alaturi cand era pui si a fost salvata abia 3 ani mai tarziu, iar intreaga sa poveste poate fi urmarita aici.

Povestea catelusei a impresionat o lume intreaga, iar Chantal Fahrin (35 de ani) a decis sa-i ofere catelusei un camin primitor. Dupa ce a privit imaginile, femeia a numit catelusa "prizonierul din Askaban" si a facut toate demersurile necesare pentru a se asigura ca Volia va fi in siguranta. "Locuiesc cu iubitul meu si noi suntem foarte mari iubitori de animale. Cand am vazut povestea Voliei, putem spune ca ne-a impresionat foarte mult si nu am putut si nici nu am vrut sa-o uitam. Am decis sa o ajutam si asta am si facut", sustine Chantal, noua stapana a catelelusei.

Cat despre fotomodelul rus, care a initiat salvarea Voliei, noii stapani au numai cuvinte de lauda. "Darya, doamna care a salvat-o, ne-a oferit foarte multe fotografii si informatii despre starea catelusei. Ea este cu adevarat un erou rus si cred ca foarte multi cetateni rusi ar trebui sa-i urmeze exemplul... Rusia ar trebui sa se mandreasca cu ea!", afirma noua stapana.

Astfel, Volia va incepe o noua viata alaturi de stapana sa in Germania.

 

Sursa: Siberian Times


VIDEO PROTVPLUS.RO