Catelusa gasita intr-un centru i-a schimbat viata unui baietel bolnav de autism. Video emotionant

Dată publicare: 01-05-2013 18:39
Dată actualizare: 04-05-2013 01:01


baietel

Povestea micutului Jonny Hickey, un copil bolnav de autism, ar putea fi sursa pentru un film Disney. Baietelul s-a schimbat total datorita unei cateluse, pe care mama lui a gasit-o intr-un centru pentru animale agresate.

Xena a ajuns la un centru din Georgia, Statele Unite, intr-o stare deplorabila. Medicii veterinari au crezut ca nu va supravietui. Patrupedul fusese lasat inchis intr-o cusca o perioada lunga de timp, fara apa si fara manacare.

"Ma ocup de salvarea animalelor de mai bine de 12 ani, dar niciodata nu am avut un astfel de caz", a declarat medicul care s-a ocupat de Xena, catelusa razboinica, cum a fost numita dupa incredibila recuperare.

Mama lui Jonny a vazut pozele cu animalul pe internet. A mers cu sotul si baietelul la centru sa o vada pe Xena.

"Imediat ce a iesit din cusca, Xena s-a dus direct la Jonny. Din acea zi sunt de nedespartit. Copilul meu s-a schimbat foarte mult de cand o are. Sunt de nedespartit. Jonny e mai receptiv acum, mai afectuos si chiar deschis la dialog", a declarat mama copilului.

Pe internet au aparut mai multe filmulete cu cei doi prieteni si toti cei care au vazut imaginile au fost impresionati de intreaga poveste.

"Numele meu este Jonny si ea e catelusa mea, Xena. Ea a suferit foarte tare din cauza unor oameni rai. Eu am autism. Cred ca suntem o pereche draguta si transmitem un mesaj, si anume acela ca oamenii trebuie sa fie buni cu animalele, dar si cu cei ca mine", spune Jonny intr-un video.

Sursa: huffingtonpost.com

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO