Cat valoreaza doua destine schimbate pentru totdeauna. Despagubire record in Rusia

Dată publicare: 01-11-2011 08:56
Dată actualizare: 26-10-2012 00:33


Bebelusi in maternitate

Doua familii din Rusia, care au dat un spital in judecata pentru ca le-a incurcat copiii la nastere, au primit despagubiri record. Adevarul privind identitatea fetitelor pe care le-au crescut 12 ani a iesit la iveala intamplator, in urma unui test ADN.

In urma procesului, ambele familii au primit cate 100.000 de dolari despagubire, o suma uriasa, avand in vedere ca in Rusia salariul mediu este de aproximativ 500 de dolari pe luna.

Drama prin care au trecut cele doua familii pare greu de crezut. Fetitele lor, care s-au nascut la acelasi spital din Muntii Urali, au fost incurcate dupa nastere, din cauza ca asistentele au pus gresit bratarile de identificare.

Adevarul a iesit la iveala abia anul trecut, cand tatal uneia dintre fete a cerut un test de paternitate, in urma divortului, contrariat ca micuta nu semana deloc cu el.

Rezultatul a fost socant: nu numai ca barbatul nu era tatal fetei, dar nici mama care o crescuse timp de 12 ani nu era mama ei biologica.

Dupa ce a cerut ajutorul politiei, cuplul a reusit sa-si gaseasca adevaratul copil si sa-i intalneasca pe parintii care le-au crescut fata.

Ambele familii au decis sa pastreze in continuare copilul pe care l-au crescut si pe care il iubesc, iar fetele au devenit curand cele mai bune prietene.

Astfel, pentru a incuraja legatura dintre ele, parintii se gandesc sa foloseasca banii primiti pentru a cumpara o casa mai mare, in care sa locuiasca toti.

Ideea a fost bine primita de toata lumea, desi exista un mic motiv de ingrijorare: una din familii este crestina, iar cealalta musulmana.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO