Castigatoarea Miss Transsexual Brazilia 2013, premiata cu o operatie de schimbare de sex

Ultima actualizare: 27-10-2013 00:32
brazilia

Marti, brazilienii au ales-o pe cea mai frumoasa femeie in cadrul celei de-a doua editii a Miss Transsexual Brazilia 2013.

La competitia din acest an s-au inscris 31 de concurenti travestiti sau transsexuali. Toti concurentii s-au nascut barbati, insa pe scena aratau mai "seducatoare" decat multe dintre femei, relateaza Daily Mail.

Pentru prima data, oganizatorii concursului, Asociatia Transsexualilor din Rio de Janeiro, au oferit castigatoarei o operatie de schimbare de sex care va fi realizata in Thailanda. In Brazilia, operatia de schimbare de sex este ilegala.

"Noi asiguram banii. Depinde de castigatoare ce va face cu ei" s-au aparat organizatorii atunci cand legalitatea premiului a fost pusa la indoiala.

Castigatoarea competitiei - Raiica Ferraz - va participa si la Miss Transsexual 2014. Raiica are 21 de ani si este stilista in São Paulo.

Nascuta baiat, Raiica Ferraz a marturist ca de la 17 ani a venit imbracata la scoala ca femeie. "Toata lumea era socata. Se holba la mine. Insa eram decisa sa faca asta" a spus ea.

Raiica a spus ca nu vrea sa foloseasca banii castigati pentru o operatie de schimbare de sex, ci pentru o interventie estetica astfel incat trasaturile chipului ei sa ajunga mai feminine.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO