Casatorit si cu trei copii, un om de televiziune si-a uimit colegii. Nimeni nu l-a recunoscut. FOTO

Dată publicare: 08-05-2013 14:22
Dată actualizare: 11-05-2013 06:44


Don Ellis

Transformare uluitoare pentru Don Ennis (49 de ani), producator la postul american de televiziune ABC News. Om casatorit si cu trei copii, si-a lasat colegii cu gura cascata, dupa ce a facut o schimbare radicala in viata lui.

Don Ennis a devenit Dawn Stacey Ennis, dupa o operatie de schimbare de sex, iar pentru ca toata lumea sa fie constienta de transformare, a venit la serviciu imbracat in rochie si avand parul lung.

Agajat de 10 ani la ABC News, el a reusit sa tina secret tranzitia de la barbat cu chelie la femeie atragatoare, inceputa in urma cu 7 ani, scrie Daily Mail.

Doar familia stia despre dorinta lui Don/Dawn, despre care ea spune: "Credeti-ma, NU este vorba de criza varstei mijlocii - preferam sa-mi cumpar o masina sport in loc de asta".

Ennis sufera de un dezechilibru hormonal, dupa ce mama ei i-a administrat estrogen, pentru a-i stopa pubertatea, crezand ca acest proces ii va distruge cariera de actor.

Daca mariajul nu mai putea continua, Dawn a avut parte de sprijin total din partea colegilor, care l-au intampinat cu tort si felicitari in momentul in care a revenit la munca.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO