Casa pe care au luat-o cu asalt expertii in paranormal. Ce se intampla pare greu de crezut

Dată publicare: 02-11-2011 16:51
Dată actualizare: 31-08-2012 09:14


fantoma

O casa din Euclid, Ohio, a devenit unul dintre cele mai interesante locuri pentru specialistii in paranormal. Totul s-a petrecut dupa ce proprietara a declarat ca a vazut in propria sufragerie doua fantome.

Nimic iesit din comun pana aici, ciudat este ceea ce faceau cele doua fantome.

Dianne Carlisle sustine cu tarie ca le-a vazut facand sex in sufrageria propriei case.

Erau doua fantome care se iubeau. Am putut sa vad tocurile de la incaltarile femeii”, a marturisit femeia pentru postul de televiziune Fox din Cleveland.

Este pentru prima data cand aud de asa ceva. Trebuie sa aflam mai multe despre casa, si in special despre sora proprietarei, care a murit si care i-ar fi lasat un mesaj telefonic din viata de dincolo. Totusi, nu cred ca e vorba de sex aici”, a declarat specialistul David Jones.

Desi Carlisle sustine ca are si poze cu cele doua fantome iubindu-se pe canapea, realizate din greseala de nepoata ei de 4 ani in timp ce se juca cu telefonul, expertii in paranormal sunt sceptici.

“Nu am vazut in toata activitatea mea profesionala doua fantome facand sex. Am auzit de persoane care fac sex cu fantome, asta da”, a precizat un alt expert.

Exista si voci care nu exculd varianta proprietarei.

“Poate ca fantomele se cunoasteau si inainte de a muri si s-au regasit in viata de apoi, de aici si intensitatea emotionala dintre ele”, a declarat un specialist.

Sursa: huffingtonpost.com

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO