Casa ororilor. Povestea adolescentei obligate de propria mama sa intretina relatii intime cu 1.800 de barbati

Dată publicare: 22-09-2014 09:43
Dată actualizare: 25-09-2014 00:17


Annabelle

Annabelle Forest din Marea Britanie a avut parte de o copilarie si o adolescenta ingrozitoare din cauza mamei sale. Femeia a fost prima data abuzata sexual la varsta de 11 ani de tatal ei vitreg.

Membri ai unui cult satanic, mama si tatal vitreg al fetei au obligat-o si participe la ritualuri sexuale inca de mica, iar pana la varsta de 18 ani, Annabelle intretinuse relatii sexuale cu 1.800 de barbati.

Femeia a povestit ca totul se petrecea in sufrageria casei in care locuia. Mama ei ridicase un altar, iar in fata lui se petreceau orgiile. La varsta de 14 ani a fost obligata sa se implice intr-o partida de sex in grup.

Dupa ce a reusit sa scape din casa ororilor, Annabelle a spus totul politiei. Mama si tatal ei vitreg au fost condamnati la inchisoare. Pana la acel moment insa, fata a trait adevarate drame.

AICI PUTETI VEDEA MAI MULTE IMAGINI.

"Nimic nu poate sa ma raneasca atat de rau precum a facut-o mama mea si acel barbat. A fost o femeie malefica si nu o sa pot niciodata sa uit ce mi-a facut", marturiseste femeia in cartea sa de memorii pe care a scris-o recent.

Violurile repetate ale tatalui vitreg au lasat urme adanci. Annabelle a ramas insarcinata cu el cand avea 17 ani. La un an
de la nastere, ea a reusit sa fuga.

"M-am dus la tribunal cand i s-a dat sentinta pentru ca am vrut sa o vad pentru ultima data. Am sperat ca imi va cere iertare si
ca tot ceea ce a facut a fost pentru ca el o obliga. Nu s-a intamplat asa. M-a privit rece si m-a intrebat ce caut acolo
",
continua Annabelle.

Sursa: Daily Mail

Tags: incidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO