Efectul periculos in dormitor al cartii "50 shades of Grey". Ce apeluri primesc pompierii

Ultima actualizare: 01-08-2013 06:54
catuse

Celebra carte a autorului britanic E. L. James a devenit motiv pentru apelarea pompierilor in Marea Britaniei, dupa ce mai multe cupluri au ramas “prinse” in jocurile erotice.

Bestseller in 2012, “Cele 50 de vicii ale Domnului Grey”, primul volum al trilogiei “50 de umbre ale lui Grey ” pare ca reuseste sa rezolve problemele de cuplu ale englezilor, insa in aceelasi timp creste folosirea numarului de urgente al pompierilor, dupa pierderea cheilor de la catuse.

Pompierii din Londra au declarat pentru The Mirror ca au intervenit in aproximativ 80 de cazuri, dupa ce cuplurile au ramas blocate in catuse, dupa folosirea acestora in diferite jocuri erotice. Sfatul acestora este unul simplu: “Daca folositi catuse, tineti cheia la indemana”.

Dave Brown, un pompier din capitala Angliei, sustine ca nu este sigur ca celebrul roman erotic este de vina, dar cu certitudine numarul cazurilor de acest gen a crescut. “Sunt sigur ca majoritatea oamenilor vor fi in 50 de nuante de rosu, dupa aparitia echipelor noastre.”

Cele 50 de vicii ale domnului Grey este unul dintre cele mi bine vandute romane din 2012, inregistrand vanzari de 40 de milioane de exemplare in doar 4 luni.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO