Caietul care te face sa plangi imediat ce incepi sa scrii in el. Care este ingredientul secret

Ultima actualizare: 19-07-2014 07:20
Magnus Ferreus

Producatorul de carnetele Magnus Ferreus a creat un produs inovator, care, atunci cand este folosit, ii face pe cei care il utilizeze sa planga imediat.

Cei care se apuca sa scrie in el incep sa planga imediat, totul datorita faptului ca in compozitie are ingrediente similare unei cepe. Din fericire, carnetelul nu imprumuta si mirosul cepei, spun producatorii, potrivit Oddity Central.

Foile carnetelului nu trebuiesc tocate pentru a obtine efectul. Din cauza frecarii din timpul scrisului, mirosul de ceapa va fi eliberat in aer, iar utilizatorii se vor trezi in lacrimi.

Directorul companiei Magnus Ferreus a spus ca a creat acest carnetel pentru ca toata lumea scrie, insa putini sunt miscati de ceea ce scriu. Astfel ca, acum, fie ca vor sau nu, vor avea lacrimi in ochi atunci cand vor nota in carnetul cu pricina.

"Carnetelul ceapa" poate fi folosit in numeroase scopuri. Ii poate scapa pe elevi de la ore sau le poate da impresia celor din jur ca cel care scrie este un autor exceptional, care scrie o poveste tragica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO