"Cantarim impreuna mai putin decat el, in urma cu un an". Cum arata acum cei doi soti


Ultimul update: Vineri 20 Septembrie 2013 06:52
Data publicarii: Marti 17 Septembrie 2013 14:05
Categorie: Bizar
Justin si Lauren Shelton

Justin si Lauren Shelton, de 27, respectiv 26 de ani, din Statele Unite, au fost supraponderali inca din copilarie. Motivele au fost diferite, insa rezultatul, identic.

S-au cunoscut de foarte tineri si s-au casatorit. Amandoi iubeau mancarea si, din pacate, au inceput sa ia in greutate si mai mult dupa nunta.

Justin a spus pentru The Huffington Post ca ajunsese la 270 de kilograme si din cauza asta avea probleme de sanatate. “Am ajuns la spital in decembrie 2011 si a fost umilitor, pentru ca eram prea greu pentru echipamentul pe care trebuiau sa-l foloseasca medicii ca sa-mi stabileasca diagnosticul”, a spus barbatul.

Sotia lui a spus ca atunci s-a simtit si ea rau din cauza posturii delicate in care s-a aflat sotul ei si impreuna au decis sa slabasca.

S-au dus la un medic, care le-a recomandat o dieta bogata in proteine, fructe si legume.

A doua zi dupa ce am fost la medic am golit frigiderul si camara. Am aruncat sarea, zaharul, uleiul, faina si am inceput sa mancam cum ne-a spus medicul, desi a fost foarte greu la inceput”, a spus Lauren.

Cei doi au inceput dieta in februarie 2012. Justin a slabit 159 de kilograme, avand acum 111, iar sotia lui a slabit 80 si are in momentul de fata 75 de kilograme.


 

Sursa: Huffington Post

Tags: diet, slabire,

VIDEO PROTVPLUS.RO