Campanie reusita in SUA: "Salvati-l pe Daniel, motanul neobisnuit, cu 26 de gheare"

Dată publicare: 11-12-2011 10:42
Dată actualizare: 07-05-2012 09:43


A trecut din umbra strazilor, direct in lumina reflectoarelor. Vorbim desigur de o vedeta, insa de una... patrupeda. Un motan roscat face senzatie intr-un adapost pentru animalele abandonate din Statele Unite.

Are si cu ce sa se mandreasca, pentru ca poseda 26 de gheare, in loc de 18, cum ar fi normal. Tocmai din cauza lor a fost abandonat, iar donatiile curg, de cand a devenit mascota adapostului.

Sa facem cunostinta cu Daniel, un magnific motan roscat cu alb, abandonat de stapanii lui, pentru ca nu suportau sa-i vada labutele supradimensionate. Pentru Daniel, gherutele suplimentare nu sunt deloc motiv de suparare, ba dimpotriva.

"Conditia lui nu pare sa-l afecteze. Alearga, se joaca, se catara.... Nu da niciun semn ca l-ar supara." - a povestit Amy Rowell, director de adapost .

Tocmai de aceea veterinarii au hotarat sa nu-l streseze pe Daniel cu operatia de indepartare a degetelor suplimentare. Intre timp, motanul prezent in toate anunturile de adoptie, a fost indragit de oameni, iar cand proprietarii adapostului au anuntat ca au probleme financiare, s-au trezit cu donatii de 50.000 de dolari.

Recunoscatori, l-au numit intr-un post cheie - cel de mascota - si au anuntat ca Daniel va ramane la adapost, cate zile - sau vieti - o mai avea.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO