Camerele au surprins momentul in care un londonez este batut si jefuit chiar in biroul sau. Politia ii cauta pe faptasi

Ultima actualizare: 21-02-2016 07:05
barbat cu ceas

Doi barbati au intrat in biroul unui londonez in varsta de 46 de ani, l-au imobilizat si i-au furat ceasul Rolex in valoare de 15.000 de lire. Acum politia a dat imaginile publicitatii in speranta ca ii va prinde pe faptasi.

Incidentul s-a petrecut in data de 10 februarie, in jurul orei 13:30, ora Londrei. In imagini se vede cum cei doi hoti dau tarcolale centrului de inchirieri auto si se prefac ca se uita la preturi, apoi intra cu violenta. Primul barbat isi imobilizeaza victima strangandu-o de gat, in timp ce celalalt ii smulge ceasul de aur de la mana. Omul incearca sa se lupte cu agresorii, dar eforturile sale sunt in zadar.

Dupa ce hotii parasesc biroul, barbatul, vizibil afectat, se ridica cu dificultate de pe podea si tremura din toate incheieturile.

Raufacatorii se urca intr-un autoturism marca Peugeot 206, unde erau asteptati de un barbat si o femeie, conform Daily Mail.

Politistii spun ca omul a fost luat la ochi de hoti din cauza ceasului scump. Primul suspect are in jur de 25-30 de ani, statura medie si cioc, iar cel de-al doilea are intre 38 si 40 de ani, statura medie si fata acoperita de cicatrice.

“Din fericire victima nu a suferit rani grave si nu a avut nevoie de spitalizare. Am luat decizia de a da publicitatii aceste imagini pentru a arata nivelul de violenta practicat in aceste situatii si pentru a-i cere publicului ajutorul in gasirea celor doi faptasi.” a declarat Andrew Payne, detectiv la politia londoneza.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO