Camera de supraveghere. Ce se intampla cand zece barbati o hartuiesc pe sotia unui boxeur. Totul are loc in doua secunde

22-11-2014 14:36


boxeur

Camerele de supraveghere plasate in afara unui club de noapte din Rusia au surprins momentul in care un boxeur pune la pamant trei barbati care ii hartuisera sotia.

Nicolai Vlasenko se afla in clubul de noapte impreuna cu sotia lui. Cand barbatul a parasit masa pentru cateva momente, zece barbati au incercat sa o duca pe femeie in zona VIP a clubului, fara voia ei, scrie The Mirror,

Boxeurul si barbatii au iesit apoi afara pentru a lamuri situatia. Imaginile surprinse pe o camera de supraveghere il arata pe sportivul in varsta de 29 de ani lovindu-i pe trei dintre barbati cand acestia incearca sa-l atace.

Expert in arte martiale, Vlashenko i-a pus la pamant pe doi barbati cu un singur pumn si l-a lovit de cateva ori pe al treilea. Unul dintre acestia ar fi un temut gangster din orasul Starokorsunskaya, unde a avut loc incidentul.

Desi cei trei barbati agresati au depus plangere la politie, dupa ce au vazut imaginile autoritatile nu l-au santionat pe boxeur, considerand ca acesta a actionat in legitima aparare.

Sursa: The Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO