Un individ cu nume romanesc, acuzat de parintii unei tinere din SUA ca este vinovat de disparitia ei

Ultima actualizare: 18-08-2012 00:26
tanara disparuta

A crescut intr-un oras mic, dar a visat toata viata ei sa ajunga star de cinema. Asa ca la 24 de ani a plecat la Hollywood, ca sa-si urmeze visul.

Insa la opt luni dupa ce a plecat de acasa, Satara Stratton a disparut fara urma, iar mama ei crede ca a fost atrasa intr-o retea interlopa.

Sharon Stratton spune ca nu a mai vorbit cu fiica ei din luna noiembrie si este convinsa ca este dependenta de heroina, fiind influentata de un individ dubios, Paul Constantinescu, inregistrat la politie ca agresor sexual.

Satara a plecat de acasa, din Tennessee, in iunie 2011. A avut cateva roluri mici in filme de groaza, s-a inscris la o scoala de actorie si s-a angajat la un magazin.

Cand e indicat sa vorbesti despre sex cu un copil. Invata-l sa nu cada in capcana celor mai periculoase tentatii

Insa, la un moment dat, in viata ei a intrat Paul Constantinescu, un barbat de 46 de ani. Dupa acest moment, tanara a fost retinuta de politie de mai multe ori pentru posesie de droguri.

In pozele de dosar, tanara arata din ce in ce mai rau.

Mama tinerei s-a dus in Los Angeles sa o caute, iar cand a fost la politie, fotografiile din dosar i-au creat un soc incredibil. “Fiica mea arata din ce in ce mai rau. Mi-e teama pentru viata ei”.

Politistii cred ca este vorba despre o disparitie voluntara, dar au inceput sa o caute pe Satara, la fel si pe Paul Constantinescu, disparut si el de la domiciliu.

Intre timp, mama fetei a inceput o campanie si pe internet, prin care incearca sa dea de urma fiicei sale. Pe un blog, femeia a scris: “Cred ca este influentata, este imposibil sa dispara asa. Noi tineam legatura in permanenta. Nu s-a intamplat nimic suspect in viata ei pana in momentul in care acest barbat a intrat in viata ei. Ea nu s-a atins niciodata de droguri”.

Intr-un alt mesaj postat pe internet, femeia spune: “este retinuta impotriva vointei ei de acest agresor, Paul Constantinescu. El si grupul lui au retinut-o cu forta pe Satara si se folosesc de ea”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!