Calare, pe ultimul drum. Motociclistul care si-a planificat, timp de 5 ani, inmormantarea

Dată publicare: 09-02-2014 21:30
Dată actualizare: 12-02-2014 06:56


Harley-Davidson

Calare, pe drumul spre rai. Un motociclist din statul american Ohio a fost ingropat pe motocicleta sa, un Harley Davidson din 1967, imbracat in costumul sau de piele, intr-un urias cosciug transparent.

Imbracat in piele si cu ochelarii de soare la ochi, calare pe motocicleta sa Harley-Davidson, din 1967, Billy Standley, care a murit duminica trecuta, fost condus pe ultimul drum.

Barbatul, in varsta de 82 de ani, din orasul Mechanicsburg, a murit din cauza unui cancer la plamani. De mai multi ani, barbatul le-a povestit apropiatilor ca nu vrea doar sa fie inmormantat alaturi de motocicleta sa, ci doreste s-o faca intr-o cutie transparenta.

Barbatul a facut singur pregatirile pentru inmormantare, cumparand trei loturi, langa mormantul sotiei sale, pentru ca groapa sa fie indeajuns de mare pentru cosciugul sau neobisnuit.

Fii sai au construit cosciugul din plexiglas, lemn si metal iar Billy l-a pastrat, timp de 5 ani, in garaj si l-a aratat vizitatorilor.

 

 

Pentru ca Standley sa ramana pe motocicleta pe ultimul sau drum, angajatii unei firme de pompe funebre au apelat la chingi si la un suport metalic pentru spate.

"El ne-a dat aceasta idee, sa fie ingropat pe motocicleta. Noi ne-am bucurat ca am putut sa il ajutam", a declarat unul dintre angajatii firmei care s-a ocupat de inmormantare.

Standley, de profesie calaret de rodeo, a fost escortat pe ultimul drum de o coloana de motociclisti, informeaza World Observer.

Sursa: worldobserveronline.com


VIDEO PROTVPLUS.RO